www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

΄Αννα Διαμαντοπούλου: Οφείλουμε να υψώσουμε το ανάστημά μας

Εμείς, ως Έλληνες βουλευτές, πρέπει πάνω από όλα να απαιτήσουμε και να επιβάλουμε την εθνική συνεννόηση, διεμήνυσε από το βήμα της Βουλής η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζοντας με τη σειρά της την αναγκαιότητα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.


Παράλληλα, τόνισε ότι «η ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου είναι μία προϋπόθεση για την αξιόπιστη παρουσία μας στη διαπραγμάτευση των επόμενων ημερών, που απαιτεί εθνικό πλαίσιο».

«Σήμερα, εμείς έχουμε το βάρος. Και εμείς, όποιοι και να είμαστε, οφείλουμε να σηκωθούμε, να υψώσουμε το ανάστημά μας, στις ανάγκες της εποχής», είπε χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου και στον ίδιο τόνο συνέχισε: «Κάθε βουλευτής μας έχει οδύνη για το κάθε άρθρο. Έχει πρόβλημα αρχών
για πολλά άρθρα. Δεν είμαστε ένας και δύο, είμαστε όλοι που έχουμε οδύνες μήνες τώρα. Δεν είμαστε ένα άλλο κομμάτι του ελληνικού λαού, ούτε ένα άλλο κομμάτι του πολιτικού συστήματος».

Στη συνέχεια η υπουργός Παιδείας υποστήριξε ότι είναι αναγκαίο «αυτές τις λίγες ημέρες μέχρι τη διαπραγμάτευση να συμφωνήσουμε στις κόκκινες γραμμές, σε αυτά που πρέπει να διαπραγματευτεί ο Πρωθυπουργός», γιατί -όπως είπε- «θα είναι πολύ πιο ισχυρός εάν έχει πίσω του όλα τα κόμματα της Βουλής με ισχυρή εντολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: