www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Αντ. Σαμαρά - Κ. Παπούλια την Τρίτη


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ κατά την οποία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την επικύρωση της δανειακής συμφωνίας.

Όπως έγινε γνωστό η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 12 μ.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, υποστηρίζοντας ότι «είναι αδίστακτος και επικίνδυνος». Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι πέταξε την παραμονή την Ελλάδας στην Ευρώπη σαν
κέρμα στον αέρα, καθώς και ότι εκβιάζει τόσο την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όσο και το λαό.

«Λέει στον ελληνικό λαό, ότι ''αν δεν ψηφίσετε τις επιλογές μου, σας βγάζω από την Ευρώπη''! Αφού εκβιάζει με την πρόταση μομφής την ίδια την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, θέλει να υποχρεώσει την κοινωνία να αποφασίσει ανάμεσα στον φόβο της και το θυμό της. Αντί να ψάξει για τρόπους να βγούμε από το αδιέξοδο, κάνει τον έσχατο εκβιασμό στον Ελληνικό λαό. Αφού δεν μπόρεσε να κάνει συνένοχό του τη Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει συνένοχό του ολόκληρο τον ελληνικό λαό» τόνισε.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του, υποστήριξε ότι ο κ. Παπανδρέου «δεν μπορεί να κυβερνήσει. Και τώρα αντί να αποχωρήσει έντιμα, δυναμιτίζει τα πάντα. Και διακινδυνεύει τα πάντα. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ η λύση είναι οι εκλογές. «Είναι το καλύτερο και ασφαλέστερο ''δημοψήφισμα''. Ο,τιδήποτε άλλο αποτελεί εκτροπή για τη δημοκρατία και καταστροφή για τη χώρα», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: