www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στ. Μάνος: Δεν πείθει ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Σαφείς αιχμές για έλλειψη αξιοπιστίας από την πλευρά του Ευάγγελου Βενιζέλου άφησε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Εννέα, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών.

«Ο κ. Βενιζέλος έχει αποκτήσει ένα χαρακτηριστικό ύφος, αλλά πριν από μία εβδομάδα έλεγε αντίθετα πράγματα, είπε ο κ. Μάνος και αναρωτήθηκε εάν «αυτά που λέει τώρα σε αντιδιαστολή με αυτά που έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα, έχουν κάποιο βαθμό αξιοπιστίας».

«Είμαι απολύτως σύμφωνος ότι πρέπει να προχωρήσουμε στις αποκρατικοποιήσεις», ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξής του, με αφορμή τη σχετική δήλωση του Ευ. Βενιζέλου, όμως σημείωσε,
ότι πιστεύει πως ο υπουργός «μέχρι τώρα δεν έχει πείσει ότι αυτά που λέει, αυτά εννοεί και αυτά θα κάνει».

«Όσο δεν μιλάει έντιμα στον κόσμο, δεν θα λύσει το πρόβλημα. Δεν με πείθει και υποθέτω ότι μπορεί να μην πείθει και την τρόικα», υπογράμμισε για τον υπουργό.

«Αν ήμουν στη θέση της τρόικας, δεν θα έδινα την επόμενη δόση», είπε χαρακτηριστικά και υποστήριξε ότι «εάν δεν γίνουν μαζικές απολύσεις, δεν πρόκειται να δημιουργηθεί πρωτογενές πλεόνασμα».

Τέλος, σε σχόλιό του σχετικά με το αν θα υπάρξουν αντιδράσεις στα μέτρα, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «δεν έδειξε εντιμότητα στην επεξήγησή τους και δεν προετοίμασε κανέναν για τη σκοπιμότητά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: