www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΤΑ Α.Ε.: Ηλεκτρονικός κατάλογος για δυνητικούς προμηθευτές


Έναν ηλεκτρονικό κατάλογο για δυνητικούς προμηθευτές-παρόχους υπηρεσιών, όπου θα μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να καλούνται στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε διαδικασίες διαγωνισμών για την υλοποίηση έργων / δράσεων εγκαινίασαν τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ Α.Ε.).

Οι ενδιαφερόμενοι, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για την εγγραφή τους στον κατάλογο, σύμφωνα με τους όρους της αναλυτικής πρόσκλησης και για τους σκοπούς που αναφέρονται σε
αυτήν (το πλήρες κείμενο είναι αναρτημένο στο https://e-katalogos.etasa.gr/ ).

Για την ηλεκτρονική υποβολή, κάθε προμηθευτής – πάροχος υπηρεσιών μπορεί να επισκεφθεί το διαδικτυακό τόπο https://e-katalogos.etasa.gr/ του προγράμματος, όπου θα λάβει αναλυτική ενημέρωση και οδηγίες αναφορικά με τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης.

Ο κατάλογος των δυνητικών προμηθευτών / παρόχων υπηρεσιών θα ισχύει μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2013, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος του Καταλόγου, με εξαίρεση τους τελευταίους πέντε μήνες της συγκεκριμένης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: