www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 05.09.2011


Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη και πιθανότητα λίγων μεμονωμενων καταιγίδων μετά το μεσημέρι στα βορειοδυτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί σχεδόν και κατά
περιόδους τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 28 βαθμούς στις ακτές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: