www.kryfokamari.blogspot.com

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εργασίες συντήρησης σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας


Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, τo Σάββατο και την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν οι εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της Λ.Κηφισίας, από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι και την Πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά, οι οποίες δεν ολοκληρώθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι εργασίες για την αντικατάσταση ιστών ηλεκτροφωτισμού, καλωδιώσεων και φωτιστικών σωμάτων θα γίνονται από τις 07:00 έως τις 18:00, με προσωρινή και τμηματική κατάληψη στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Τις ίδιες ημέρες, θα πραγματοποιηθούν (από 06:00 έως 19:00) εργασίες καθαρισμού, συντήρησης ηλεκτροφωτισμού και καθαρισμού των φρεατίων τους, με προσωρινή κατάληψη μίας λωρίδας ανά
διεύθυνση, στις παρακάτω υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων:

• Καλλιρόης άνοδος - Συγγρού
• Καλλιρόης κάθοδος - Συγγρού
• Χαμοστέρνας - Συγγρού
• Χαμοστέρνας - Πειραιώς

Επίσης, από τη Δευτέρα 4 Απριλίου έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 και κατά τις νυχτερινές ώρες (από 23.00 έως 06.00), θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης και αντικατάστασης αρμών στη Λεωφόρο Κηφισού από την Παραλιακή Λεωφόρο (ΣΕΦ) έως και τον κόμβο της Μεταμόρφωσης (στα δύο ρεύματα). Οι εργασίες θα γίνονται τμηματικά χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: