www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ρωσικό ενδιαφέρον για το νησί των Φαιάκων

Τη σύσφιξη των δεσμών που συνδέουν τη Ρωσία με την Κέρκυρα και την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών για τη συνεργασία σε όλους τους τομείς, επιβεβαίωσαν ο αντιπρόεδρος του τοπικού Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Βλαντιμίρ Προκόπιεφ και ο πρόεδρος του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κέρκυρας, Γεώργιος Χονδρογιάννης σε συνάντηση που είχαν στην Αγία Πετρούπολη.


Εκτός από τη συνεργασία στον τουρισμό, που ούτως ή άλλως διευρύνεται εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια, καθώς αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των Ρώσων που επισκέπτονται την Κέρκυρα, οι Ρώσοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για επενδύσεις στο real estate, αλλά και τον ενεργειακό τομέα.

Το Επιμελητήριο της Κέρκυρας τις επόμενες ημέρες θα οργανώσει την ενημέρωση των επιχειρήσεων του νησιού που ασχολούνται με την παραγωγή και διάθεση τοπικών προϊόντων, όπως ελαιόλαδο, κρασί, σαπούνι και άλλα παραδοσιακά προϊόντα, ώστε να προετοιμαστούν καταλλήλως
για τη σύναψη εμπορικών σχέσεων με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αγίας Πετρούπολης. Αντιπροσωπεία του ρωσικού Επιμελητηρίου έχει προσκληθεί και θα ανταποδώσει προσεχώς την επίσκεψη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: