www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Kαυτή απεργιακή εβδομάδα

Εβδομάδα κινητοποιήσεων αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει αύριο, με επίκεντρο τον τομέα των συγκοινωνιών, καθώς έχουν προγραμματιστεί αρκετές απεργίες και στάσεις εργασίας.


Για αύριο, Δευτέρα, δεν θα γίνουν δρομολόγια του προαστιακού και όλων των μέσων μεταφοράς από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, λόγω της εξάωρης στάσης εργασίας.

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και για το διάστημα από τις 12:00 μέχρι τις 15:00, έχει προγραμματιστεί παναττική στάση εργασίας της ΓΣΕΕ. Δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε προαστιακό και υπεραστικό δίκτυο, αλλά ούτε και των υπόλοιπων μέσων μεταφοράς.

Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, υπάρχει η πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, όπου και δεν θα κυκλοφορήσει κανένα μέσο μεταφοράς, με εξαίρεση δρομολόγια που θα πραγματοποιηθούν για να διευκολυνθεί η μετάβαση των απεργών στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Δεν θα γίνουν ούτε πτήσεις
καθώς συμμετέχουν στην απεργία και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Την Πέμπτη, δεν θα κινηθεί κανένα τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω των δύο 24ωρων απεργιών που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, για Τετάρτη και Πέμπτη.

Σημειώνεται πως από την Τρίτη ξεκινάει 48ωρη απεργία των τραπεζουπαλλήλων. Παράλληλα την Δευτέρα απεργούν οι υπάλληλοι της Αγροτικής και συμμετέχουν με τρίωρη στάση, οι υπάλληλοι όλων των υπόλοιπων τραπεζών.

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να κηρυχθούν δύο 24ωρες απεργίες στις συγκοινωνίες, Τρίτη και Πέμπτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια: