www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το δεύτερο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει την Πέμπτη η Saturn

Το δεύτερο κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αποτελεί το 5ο της εταιρείας στην Ελλάδα, εντάσσει στο δίκτυό της η Saturn.


Η Saturn όπως και η Media Markt διαθέτουν καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης και ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-Holding GmbH.

Το δεύτερο κατάστημα Saturn Θεσσαλονίκης, που εγκαινιάζεται την Πέμπτη στις 8 το πρωί, βρίσκεται στην περιοχή του δήμου Πυλαίας (Τομπάζη 22 & Απόλλωνος 2).

Διαθέτει χώρο συνολικής έκτασης 5.630 τ.μ. και δωρεάν Parking 550 θέσεων.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εγκαινιάζουμε ένα ακόμα κατάστημα Saturn, στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύοντας ότι "Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά", συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους Έλληνες καταναλωτές με τις πιο χαμηλές τιμές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να μη στερηθούν τις
απολαύσεις που μόνο τα προϊόντα τεχνολογικής αιχμής εξασφαλίζουν» δήλωσε με αφορμή την επικείμενη έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος ο κ. Peter Leisten, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Country Manager και CEO της Media Saturn Ελλάδος το Μάιο 2010.

Όπως ανακοινώθηκε, στο κατάστημα της Πυλαίας θα απασχολούνται 70 άτομα από την ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης.

Η Saturn ήρθε στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2008, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους εγκαινίασε το δεύτερό της κατάστημα στο Γέρακα Αττικής. Το Μάρτιο του 2010 διεύρυνε το δίκτυό της με δύο νέα καταστήματα, στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και στο Σταθμό Λαρίσης, στην Αθήνα.

Με την προσθήκη και του 5ου καταστήματος στην ελληνική αγορά, το προσωπικό που θα απασχολεί το δίκτυο θα φτάσει τα 400 άτομα, ενώ παράλληλα συμπληρώνονται συνολικά 250 σημεία πώλησης στις 14 χώρες όπου δραστηριοποιείται η Saturn.



Δεν υπάρχουν σχόλια: