www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν καλεί τον Κ. Σημίτη η Εξεταστική για τη Siemens

Nα μην κληθεί ο Κώστας Σημίτης και γενικότερα πρώην πρωθυπουργοί στην εξεταστική για τη Siemens αποφάσισε η Επιτροπή, καθώς τονίζεται πως δεν υπάρχουν στοιχεία. Την απόφαση υποστήριξε νωρίτερα η Ν.Δ. με ανακοίνωση της.


"Με βάση την απόφαση που λήφθηκε στη συνεδρίαση της 14ης Σεπτεμβρίου, η Επιτροπή κατά πλειοψηφία συμφώνησε, με εξαίρεση τον εκπρόσωπο του ΛΑΟΣ, να μην κληθούν οι πρώην πρωθυπουργοί, διότι δεν έχουν προκύψει στοιχεία, που να συνηγορούν γι' αυτό από τα μέχρι τώρα δεδομένα" δήλωσε ο πρόεδρος της Εξεταστικής, Σήφης Βαλυράκης.

Την κλήση του Κ. Σημίτη είχε ζητήσει νωρίτερα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και μέλος της επιτροπής, Κώστας Αϊβαλιώτης.

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωση της είχε αντιταχθεί στην κλήση Σημίτη, σε συμφωνία με την θέση της να μην κληθεί ο Κ. Καραμανλής στην εξεταστική για το Βατοπέδι. "Η ΝΔ δεν
ελκύεται από λαϊκισμό, δεν κινείται με πρόθεση συμψηφισμού, ούτε επιθυμεί να εμπλακεί σε πολιτικά παιχνίδια. Παραμένει αμετακίνητη στις αρχές της και είναι σταθερά προσανατολισμένη στην αποκάλυψη της αλήθειας" αναφέρεται.

Η Ν.Δ. με την ανακοίνωση της, που προηγήθηκε της απόφασης της Επιτροπής, πετάει στην ουσία το μπαλάκι στο ΠΑΣΟΚ καταλήγοντας "Το ΠΑΣΟΚ που έχει την "εμπειρία" να καλεί πρώην πρωθυπουργούς χωρίς στοιχεία, ας αποφασίσει για τον κ.Κώστα Σημίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: