www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ο καιρός σήμερα 11.08.2010

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και λίγες βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα και τοπικά στην Α. Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι 37 – 38, από 23 έως 36 στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, από 24 έως 32 στα νησιωτικά τμήματα, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα ξεπεράσουν τοπικά τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Β. Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες – βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, ενώ στο Ν. Αιγαίο από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι. Ασθενείς μέχρι
μέτριοι βόρειοι – βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική, με τοπικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 36 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι.

Καλό καιρό με λίγες τοπικές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό, εξασθενώντας σημαντικά από το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: