www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Ο καιρός αύριο 05.08.2010

Ζεστό και υγρό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε την Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 31 στη Δυτική Ελλάδα, από 23 έως 35 - 36 βαθμούς στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 23 έως 34 στη Νότια Ελλάδα και από 24 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα νότια πελάγη μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, τοπικά πυκνότερες από τις μεσημβρινές ώρες, με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 - 36 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές ώρες θα πυκνώσουν και εκδηλωθούν σπαραδικές βροχές και
καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά του νομού, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 - 34 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: