www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 26.07.2010

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους στο Ιόνιο, σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές από τη Στερεά και βορειότερα, καθώς και σε νησιωτικά τμήματα του Κεντρικού, Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τα φαινόμενα στο Β. Ιόνιο, στην Ήπειρο και ιδιαίτερα στη βορειοανατολική χώρα θα είναι τοπικά ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 33 - 34 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 24 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, με εξαίρεση την περιοχή
των Δωδεκανήσων όπου η έντασή τους δε θα ξεπερνά τα 5 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό και στη Θάλασσα των Κυθήρων το δυτικό ρεύμα θα διατηρείται ενισχυμένο στα επίπεδα των 7 μπ.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με λίγες βροχές το πρωί κυρίως στα βόρεια και πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενισχυόμνενοι το βράδυ σε ισχυρούς, ενώ σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Ν. Ευβοϊκό.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και πρόσκαιρες καταιγίδες, φαινόμενα που τοπικά ενδέχεται να είναι έντονα, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 26 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: