www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Έκρηξη με ένα νεκρό στο γραφείο του Μιχ. Χρυσοχοΐδη

Νεκρός είναι στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ στον έβδομο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη. «Έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο μου συνεργάτη» ήταν η πρώτη δήλωση του υπουργού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη οφείλεται σε παγιδευμένο δέμα, το οποίο εξερράγη στα χέρια του αστυνομικού, στενού συνεργάτη του υπουργού, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με τη διαχείριση της αλληλογραφίας και των επαφών του Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Τη στιγμή της έκρηξης βρισκόταν στο γραφείο του, σε απόσταση δώδεκα περίπου μέτρων από το γραφείο του υπουργού.


"Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά πως δεν φοβόμαστε, δεν τρομοκρατούμαστε, θα συνεχίσουμε αδιάκοπτα τον αγώνα για να καταστήσουμε τις πόλεις μας ασφαλείς", υπογράμμισε ο Μιχ.
Χρυσοχοΐδης. "Οι άνανδροι δολοφόνοι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη", πρόσθεσε.

Στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη επικρατεί αναστάτωση και χάος. Το γραφείο του αστυνομικού, το οποίο γειτνιάζει με τη γραμματεία του υπουργού, έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ καπνός διαχύθηκε σε όλο τον όροφο.

Στο χώρο έχει καταφτάσει ο ιατροδικαστής, Φίλιππος Κουτσάφτης. Το τελευταίο διάστημα, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης λάμβανε πολλά δώρα γάμου.

Στο υπουργείο μετέβησαν και μέλη της κυβέρνησης, ενώ τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

"Πρόκειται για μια αποτρόπαια και πρωτοφανή εγκληματική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου και προσέβαλε βαρύτατα τον Νόμο και τη Δημοκρατία", σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. "Απέναντι σε τέτοια κρούσματα θηριωδίας αντιτάσσουμε την ενότητα του λαού μας και την καθολική μας απόφαση να αντιμετωπίσουμε το κακό στη ρίζα του. Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου και συμπάσχω με την οικογένεια του θύματος", κατέληξε η δήλωσή του.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: