www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Πρόγνωση καιρού

Παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στις ορεινές κυρίως περιοχές της Ηπείρου και της Μακεδονίας τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 13 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις
ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
meteo

Δεν υπάρχουν σχόλια: