www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Δ. Αβραμόπουλος: Δηλώνει έτοιμος για να «ενώσει την κεντροδεξιά»

Διακριτές αποστάσεις από τις πεποιθήσεις του προέδρου της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά που φέρεται να εγκαταλείπει την ιδέα της κεντροδεξιάς και να προωθεί στη Ν.Δ. έναν καθαρό, δεξιό προσανατολισμό, ο Δ. Αβραμόπουλος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της Ντορας Μπακογιάννη στη μεγάλη «κεντροδεξιά παράταξη».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα της Κυριακής", ο Δ. Αβραμόπουλος δηλώνει ότι δεν δικεδικεί καμία θέση στη Ν.Δ., ούτε αυτή του αντιπροέδρου του κόμματος, αλλά εμφανίζεται έτοιμος για έναν ρόλο που θα καταφέρει να ενώσει την κεντροδεξιά: Ο δικός μου ρόλος είναι και θα είναι ενωτικός. Πέρα και πάνω απότα πρόσωπα και με γνώμονα αξίες και πολιτικές αρχές", αναφέρει

χαρακτηριστικά απαντώνατς στο ενδεχόμενο ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη και άλλοι να ενωθούν σε μία μεγάλη κεντροδεξιά.


Επισημαίνει ότι η Ν.Δ. θα πρέπει να συγκρουστεί με το κακό της παρελθόν, αλλά αναφερόμενος στη διακυβέρνησ Κραμανλή, υπερασπίζεται την εντιμότητα και την ειλικρίνεια του πρώην πρωθυπουργού.

Τέλος επαναλαμβάνει τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για την Αθήνα στις επικείμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: