www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Τι έκανε η Ευγενία Μανωλίδου πριν μπει στην τηλεόραση;

Η παρουσιάστρια που κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είχε διαφορετική σταδιοδρομία πριν ασχοληθεί με την showbiz.Η Ευγενία Μανωλίδου γεμίζει τις Κυριακές μας με τις χορευτικές της φιγούρες, πριν μπει στον χώρο της τηλεόρασης όμως είχε διαπρέψει στο μουσική. ''Ο τόπος μας χάνει γιατί η Μανωλίδου δεν κρατά μια μπαγκέτα στο χέρι'', υποστηρίζει ο Κώστας Ιωαννίδης στην εφημερίδα Espresso. ''Αδικείται με αυτά που κάνει στα κανάλια, παρ'ότι τα κάνει πολύ καλά. Το σύστημα όπως έχει διαμορφωθεί θα την απορρίψει σύντομα.Είναι έξυπνη όμως και θα την κοπανήσει. Αυτή η γυναίκα γεννήθηκε για να δημιουργεί'', συνεχίζει ο ίδιος.


Ο Κώστας Ιωαννίδης είναι ένας γνωστός συλλέκτης, που της έδωσε πρώτος την ευκαιρία να να διευθύνει την Ορχήστρα Χρωμάτων του Μάνου Χατζιδάκι. Η γνωριμία τους έγινε το 2000, όταν η

Ευγενία επέστρεψε από την Νέα Υόρκη, μέσω του πρώτου συζύγου της, Θόδωρου Μανωλίδη.

Ο ίδιος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Μανωλίδη κι έτσι ξέρει πολλά πράγματα για το τότε ζευγάρι. ''Καβγάδιζαν συνέχεια. Δεν έχω καλές μνήμες. Δεν ταίριαζαν σαν χαρακτήρες. Η μπουμπού είναι πάρα πολύ νέα. Ο Μανωλίδης σήμερα είναι 72 ετών. Δεν μπορείς να πας αντίθετα στη φύση. Δεν ήταν γραφτό να συνεχίσουν αλλά τώρα έχουν καλές σχέσεις'', αναφέρει ο συλλέκτης.

Τέλος, για τον νυν συντροφό της, Άδωνη Γεωργιάδη επισημαίνει πως: ''Είναι άψογος, ας φωνάζει και άριστος οικογενειάρχης. Είναι πολύ καλό παιδί και αγαπάει πολύ την μπουμπού. Τώρα τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει''.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: