www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

«Ανανέωση πολιτικού προσωπικού» εξήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς


Τη συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης για όσους θα θελήσουν να είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε εκδήλωση αυτοδιοικητικών στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Η Νέα Δημοκρατία χτίζεται από την αρχή πάνω σε γερά θεμέλια. Με νέες ιδέες και νέους ανθρώπους. Το ανθρώπινο δυναμικό μας, το πολιτικό μας προσωπικό, όλων των επιπέδων,

ανανεώνεται. Θα ανανεωθεί» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Σήμερα, λοιπόν, ανακοινώνω την απόφαση, ότι από τώρα και στο εξής και εν όψει των βουλευτικών εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν προς αξιολόγηση την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι.

»Για το λόγο αυτό, συγκροτώ Επιτροπή Αξιολόγησης, από καταξιωμένα στελέχη της Παράταξης, με σκοπό αφού αξιολογήσουν, όλες τις υποψηφιότητες να υποβάλουν τις προτάσεις τους στην ηγεσία του κόμματος» πρόσθεσε.

«Όλοι μα όλοι, θα αξιολογηθούν και θα κριθούν, με βάση την πολιτική και προσωπική τους διαδρομή. Η παράταξη έχει μεγάλο πλούτο. Και ασφαλώς όσοι έχουν πονέσει και όσοι έχουν θίξει την παράταξη δεν θα έχουν κανένα απολύτως ρόλο στην καινούρια ΝΔ. Η σελίδα έχει γυρίσει».
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια: