www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Κινητοποίηση της Διασποράς για επενδύσεις και ανάπτυξη

Συνάντηση με ομογενείς επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες της Διασποράς είχε σήμερα στο ξενοδοχείο Χίλτον ο Πρωθυπουργός, με κεντρικό θέμα την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας.


«Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε την Ελλάδα σε διαφορετική αναπτυξιακή τροχιά, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που σήμερα εμποδίζονται από ένα γραφειοκρατικό σύστημα, ένα σύστημα αδιαφάνειας, αλλά και ένα εκπαιδευτικό σύστημα που δεν αξιοποιεί το

ταλέντο που διαθέτει η χώρα μας», τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Παπανδρέου και δεσμεύθηκε ότι θα αξιοποιηθεί κάθε προσπάθεια για επενδύσεις και ανάπτυξη.

«Σήμερα», πρόσθεσε, είχαμε την τιμή να συναντηθούμε με προσωπικότητες της Διασποράς, οι οποίοι δεσμεύθηκαν με αγάπη και προσήλωση στην Ελλάδα, να κινητοποιήσουν τη Διασπορά παντού για επενδύσεις αλλά και για τεχνογνωσία ώστε η Ελλάδα να μπει σε έναν ασφαλη δρόμο».

Καταλήγοντας, ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Ελληνισμό της Διασποράς, ο οποίος, όπως σημείωσε, είναι έτοιμος να συμβάλλει σε μια διαφορετική πορεία της χώρας μας.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: