www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Στ. Μάνος: Πολύ θετικό γεγονός το αίτημα ενεργοποίησης του μηχανισμού

Το αίτημα ενεργοποίησης του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας «βγάζει από τη μέση ένα στοιχείο αβεβαιότητας», ανέφερε, μιλώντας στο naftemporiki.gr ο πρόεδρος της «ΔΡΑΣΗΣ» Στέφανος Μάνος. Τονίζοντας ότι το αίτημα αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη, πρόσθεσε ότι «θα έχουμε επιτέλους κάποιον που θα μας επαναφέρει στην κοινή λογική».


Υπογράμμισε ότι «είναι σημαντικό να θεωρήσει ο πρωθυπουργός αναγκαία την άμεση περικοπή δαπανών», αψηφώντας τις αντιδράσεις, ενώ έκανε λόγο και για την ανάγκη «να σταματήσει η κουτοπόνηρη ανοχή της ανομίας και της παρανομίας». «Επαινούμε τον κ. Χρυσοχοΐδη», όπως εξήγησε, «επειδή σκοτώθηκε ένας τρομοκράτης και βρέθηκαν στοιχεία επάνω του, αλλά το γεγονός ότι ανέχεται συνεχείς παραβατικές και παράνομες ενέργειες από απεργούς δεν είναι καλό για την οικονομία».

Κατηγόρησε επίσης την υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, υποστηρίζοντας ότι παρά την περίσσεια 130.000 εκπαιδευτικών στην Ελλάδα, εξετάζει πώς θα προχωρήσει σε νέες προσλήψεις.

Παράλληλα κατηγόρησε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης για «ακατάσχετη φλυαρία» σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, επισημαίνοντας ως μοναδική εξαίρεση τον κ. Καρατζαφέρη.

Εμφανίστηκε τέλος αισιόδοξος ότι αν οι αξιωματούχοι της ΕΕ και του ΔΝΤ «είναι άτεγκτοι εμείς θα προσαρμοστούμε».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: