www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Επεισόδια μικρής έκτασης σε πορεία για την προσφυγή στο μηχανισμό

Επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν στη διάρκεια πορείας του ΣΥΡΙΖΑ και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς το απόγευμα με αφορμή την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης.


Στη διαδήλωση, η οποία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και είχε ως προορισμό τη Βουλή και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη λεωφόρο της Βασιλίσσης Σοφίας, συμμετείχαν το δίκτυο συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. , πρωτοβάθμια σωματεία, φοιτητές από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και άλλες οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη στην παλαιά Βουλή 15 άτομα αποπειράθηκαν να
προκαλέσουν προβλήματα και τα ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων σε όλους τους συμμετέχοντες. Η πορεία συνεχίστηκε χωρίς άλλα επεισόδια.

Αντίστοιχη συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή προγραμματίζει για την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στήριξης πραγματοποιήθηκε απόψε και στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της Πρωτοβουλίας Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και άλλων αριστερών πολιτικών δυνάμεων, συγκεντρώθηκαν στο Άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, κάποια άτομα που συμμετείχαν σ’ αυτήν προκάλεσαν φθορές σε τζαμαρία και ΑΤΜ τράπεζας στην οδό Τσιμισκή, ενώ έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: