www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Στη Δικαιοσύνη ο Ν. Σηφουνάκης κατά του Αν. Βγενόπουλου

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Ν. Σηφουνάκης κατά του προέδρου της ΜIG Ανδρέα Βγενόπουλου, κατηγορώντας τον για σχεδιασμένες επιθέσεις με επικοινωνιακές τεχνικές.


«Ως πολίτης και ενεργός πολιτικός, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να αφήσω αναπάντητα όσα συκοφαντικά και εις βάρος της ηθικής μου υπόστασης είπε (ο κ. Βγενόπουλος) δημοσίως. Έχω ήδη δώσει εντολή να ασκηθούν σε βάρος του ένδικα μέσα που παρέχει ο νόμος για την προστασία του προσώπου και της τιμής μου», τόνισε από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, αναφερόμενος στη γνωστή υπόθεση με τη δωρεά της εταιρείας του κ. Βγενόπουλου προς τον Δήμο Πυθαγόρειου Σάμου, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2000.

«Η πολιτική παρέμβαση του κ. Βγενόπουλου, ως τοποθέτηση ενός ενεργού κατά τη δήλωσή του πολίτη, που θεωρεί ότι ο μη ασχολούμενος με τα κοινά είναι αχρείος, προφανώς είναι δικαίωμά του,
αλλά υποχρέωσή του είναι να τηρεί τους ηθικούς και νομικούς κανόνες της Δημοκρατίας μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Σηφουνάκης και συνέχισε λέγοντας: «Δικαίωμα όμως και υποχρέωση δική μου είναι να προστατεύσω την αξιοπρέπεια και την πολιτική μου υπόσταση, την οποία δεν επιτρέπω σε κανένα να εξαχρειώνει και να διασύρει με τον τρόπο που το έκανε ο κ. Βγενόπουλος αποσιωπώντας σκοπίμως τη γνωστή σε αυτόν αλήθεια για το θέμα της δωρεάς».

Σύμφωνα με τον κ. Σηφουνάκη, «εκείνος που χρωστάει εξηγήσεις στην ελληνική κοινωνία είναι ο κ. Βγενόπουλος, που για πολλοστή φορά προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια, όπως επιχειρεί να το πράξει και με άλλες υποθέσεις συμφερόντων του, εξαπολύοντας κατά βούληση σχεδιασμένες με όλες τις επικοινωνιακές τεχνικές επιθέσεις κατά πάντων».
naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: