www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Παραιτήθηκε ο Γρ. Κασιδόκωστας


Ο κ. Γρηγόριος Κασιδόκωστας υπέβαλε την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Ηλία Λιακόπουλο, ο οποίος και την έκανε αποδεκτή.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα θα κινηθούν οι διαδικασίες που ορίζει ο Νόμος για την εκλογή νέου Δημάρχου.

Η παραίτηση του Δημάρχου είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στους δημότες της Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης. Αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα που δημιουργεί η απουσία του, επιταχύνει με την παραίτησή του, τη διαδικασία εκλογής νέου Δημάρχου, δήλωσε ο αναπληρωτής Δήμαρχος
Σπυράγγελος Πανάς και πρόσθεσε:

«Ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας, μέσα από την 25χρονη διαδρομή του στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτέλεσε πρότυπο πολιτικού άνδρα. Κατάφερε να αναδείξει και να προστατεύσει αποτελεσματικά την περιβαλλοντική φυσιογνωμία της ευρύτερης περιοχής, πετυχαίνοντας παράλληλα να αναβαθμίσει ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η συνολική προσφορά του στην τοπική κοινωνία υπήρξε ανεκτίμητη... Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, εκφράζω την πρόθεσή μου να συνεχίσω το έργο του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, φιλοδοξώντας, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης, να υλοποιήσουμε το όραμά του και να καταστήσουμε το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δήμο Πρότυπο για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: