www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

SKAG: Ενημέρωση προς το καταναλωτικό κοινό

Στις 29.11.2011 ανακοινώθηκε σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο ότι επιχειρηματίας, ο οποίος εκμεταλλεύεται χαρτοβιομηχανία παραγωγής σχολικών τετραδίων στο Κρυονέρι Αττικής, συνελήφθη για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.
Οι ανακοινώσεις αυτές δεν αφορούν σε καμία περίπτωση την εταιρεία «Θ. Κ.. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ» και ούτε βέβαι συνελήφθη οιοσδήποτε υπεύθυνοςτης εταιρείας για οιαδήποτε αιτία και μάλιστα για χρέη προς το Δημόσιο.
Για τις ως άνω ανακοινώσεις η
εταιρεία μας αντέδρασε άμεσα και διαμαρτυρήθηκεγια το αναληθές του περιεχομένου τους, με αποτέλεσμα να ανακληθούν πάραυτα.

Η εταιρεία Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ ουδεμία σχέση έχει μετην υπόθεση που αφορούν οι παραπάνω ανακοινώσεις, τις οποίες, προπετώςκαι ανέλεγκτα, μετέδωσαν τρίτοι, προσβάλλοντας τηνφήμη της εταιρείας και την τιμή και την υπόληψη των εκπροσώπωντης.

Τυχόν λανθασμένες δημοσιεύσεις θα διωχθούν νομικά.

Η εταιρεία Θ. Κ. ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ είναι γνωστή στους καταναλωτές, είναι η μεγαλύτερη στην χώρα εταιρεία παραγωγής σχολικών τετραδίωνκαι ακριβώς αυτή την ιστορία και πορεία της τιμάμε τη συνέπεια της προςτους Έλληνες καταναλωτές και προς το Κράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: