www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Απορρίπτει τα περί «κομματικών μεθοδεύσεων» στην εφεδρεία ο Μ. Βορίδης


Τις καταγγελίες της ΝΔ περί κομματικών μεθοδεύσεων στο ζήτημα της εργασιακής εφεδρείας  απέρριψε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μ. Βορίδης, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Στη δική μου αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο. Τελεία», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε επίσης ότι το έργο που έχει να εκτελέσει ο ίδιος ως υπουργός της κυβέρνησης δεν είναι να αναθεωρήσει, όπως είπε, το σύνολο
της πολιτικής των δύο προηγούμενων ετών. «Επειδή η εφεδρεία είναι οριζόντιο μέτρο, λέω ότι έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις στα μέσα μεταφοράς», πρόσθεσε.

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε πως αποτελεί προτεραιότητα να ξεμπλοκάρουν τα μεγάλα έργα και σημείωσε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το θέμα. «Είναι μια σύνθετη και δύσκολη διαδικασία, που έχει, όμως, ήδη ξεκινήσει και θέλω να αισιοδοξώ ως προς αυτό. Τα μεγάλα έργα είναι 6,5 δισ. και 16.000 θέσεις εργασίας. Μιλάμε για το 2,5% του ΑΕΠ. Είναι ένα τεράστιο θέμα και άρα πρέπει να το προχωρήσουμε και πράγματι απασχολεί τον πρωθυπουργό», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: