www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 15.12.2011


Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, λίγες βροχές στα δυτικά που το βράδυ τοπικά θα ενταθούν και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -2 έως 15 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 17, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 18 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέριοι μέχρι ισχυροί. Σχεδόν μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες περιμένουμε την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: