www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 13.12.2011


Τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα, σποραδικές βροχές στο Ανατολικό Αγαίο και στη Θράκη και λίγες πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Ανατολικής και Νότιας χώρας, περιμένουμε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011. Τοπικές ομίχλες θα σημειωθούν τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 18, στη Κεντρική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές από 5 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο και στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κατά τις απογευματινές ώρες και περιορισμένη ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 με 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: