www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καμμένος για Παπαδήμο: Ελπίζω να μην πετύχει ως μέλος της trilateral

«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον...Βήμα 99,5, εκφράζοντας την πρόθεσή του να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο. Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χούντα» την κυβέρνηση, διευκρινίζοντας ότι η τοποθέτησή του αποτελεί συνέχεια της δήλωσης του συμβούλου του προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη, ότι «μια κυβέρνηση συνεργασίας θα αποτελούσε κοινοβουλευτική χούντα». 


Ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε κατά της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αφού «επικυρώνει το πρώτο
μνημόνιο, το οποίο η Νέα Δημοκρατία έχει αποκηρύξει».

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και στη Real News. «Τέτοια νομιμοποίηση δεν μπορώ να δώσω. Δεν έχω ούτε τη λαϊκή εντολή, ούτε το συνταγματικό δικαίωμα» ανέφερε.


Για τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο είπε: «Ελπίζω ως πρωθυπουργός να μην αποτύχει, για το καλό της Ελλάδας, αλλά και να μην πετύχει ως μέλος της trilateral και της νέας τάξης πραγμάτων». Παράλληλα, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέα πολιτική κίνηση, που θα εκφράζει το αντιμνημονιακό μέτωπο.


Σημειώνεται ότι αποτελεί τον πρώτο βουλευτή κόμματος που συμμετέχει στην κυβέρνηση συνεργασίας, ο οποίος δηλώνει ότι θα την καταψηφίσει.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

http://pyrinos-logos.blogspot.com/2011/11/blog-post_6229.html