www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΟΚ: Μνημείο αντιφάσεων η ομιλία Σαμαρά


Μνημείο αντιφάσεων χαρακτήρισε την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ της ΝΔ ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Είναι προφανές -αναφέρει- ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε σύγχυση, στηρίζει τη νέα κυβέρνηση της χώρας, αλλά χαρακτηρίζει την συμμετοχή της ΝΔ, συμβολική. Μετέχει με κορυφαία στελέχη του κόμματος του στη νέα κυβέρνηση, αλλά δεν συγκυβερνά! Θέλει η κυβέρνηση να πετύχει τους στόχους της αλλά διαφωνεί με την πολιτική της! Ψηφίζει τους όρους της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αλλά
δεν δέχεται το περιεχόμενο της!»

Σύμφωνα με τον κ. Καρχιμάκη, ο πρόεδρος της ΝΔ είναι επιτέλους, ώρα να κατανοήσει ότι πρέπει να ξεφύγει από τις σκοπιμότητες και τον πολιτικό του μικρόκοσμο γιατί προέχει η σωτηρία και το μέλλον της χώρας και όπως εκτιμά, προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να αντλήσει διδάγματα από τη στάση του Γ. Παπανδρέου.


Εν τω μεταξύ, σε σύσκεψη στις 17.30 στην Βουλή, υπό την προεδρία του κ. Παπανδρέου και με τη συμμετοχή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αναμένεται να καθοριστεί η στάση που θα κρατήσει το Κίνημα στις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης κατά τη συζήτησή τους στην ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: