www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 10.11.2011


Αυξημένες νεφώσεις με βροχές στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο που σταδιακά θα επηρεάσουν αρκετές ηπειρωτικές περιοχές και τα δυτικά κυρίως τμήματα του Αιγαίου, πτώση της θερμοκρασίας στη βόρεια χώρα, και παροδικές χιονοπτώσεις τις βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 15 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς, στο Βόρειο Αιγαίο από 10 έως 16 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και βαθμιαία στα βόρεια ισχυροί, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι τοπικά σε ισχυρούς και στην έξοδο του Πατραϊκού σε σχεδόν θυελλώδεις.

Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19 με 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι, ενισχυόμενοι το βράδυ τοπικά σε μέτριους μέχρι ισχυρούς.

Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τις βραδινές ώρες και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα ανατολικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: