www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής

Χωρίς καν να μπει το θέμα σε συζήτηση, το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ επικύρωσε τη Δευτέρα την απόφαση της εκτελεστικής γραμματείας της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία ο Ηρακλής υποβιβάζεται στη Football League 2, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια. Επιμένει ο «γηραιός» στα ασφαλιστικά μέτρα που εκδικάζονται την Τρίτη το πρωί.

Μία μέρα πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Ηρακλής στο Διοικητικό Εφετείο, με τα οποία ουσιαστικά ζητεί την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τον υποβιβάζει οριστικά στη Β’ Εθνική λόγω της πλαστογραφίας, το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας έβαλε και τη… σφραγίδα στον υποβιβασμό του στην τρίτη κατηγορία!

Η εκτελεστική γραμματεία της ΕΠΟ είχε λάβει την απόφαση να «ρίξει» τον Ηρακλή στη Football League 2 από την περασμένη εβδομάδα, λόγω της προσφυγής του στα πολιτικά δικαστήρια, γεγονός που
συνιστά παραβίαση του καταστατικού της ομοσπονδίας.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟ που συνεδρίασε τη Δευτέρα, έπρεπε να επικυρώσει το πρακτικό αυτής της απόφασης ώστε να ισχύσει. Κάτι που τελικά έγινε με… συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς αντιδράσεις και χωρίς να μπει το θέμα σε συζήτηση.

Με τον «γηραιό», λοιπόν, να βρίσκεται ήδη στη Γ’ Εθνική, το πρωί της Τρίτης εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει. Την ίδια στιγμή, δεν είναι καθόλου βέβαιο αν ο ιστορικός σύλλογος παραμείνει γενικώς στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς θα πρέπει να αδειοδοτηθεί και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αν δεν του δοθεί πιστοποιητικό λόγω των σημαντικών ελλείψεων που φημολογείται πως υπάρχουν στον φάκελο του, θα αντιμετωπίσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί τελικά στο περιφερειακό πρωτάθλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: