www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα απάντηση Γ. Βαρδινογιάννη σε Αν. Βγενόπουλο


Συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του Ανδρέα Βγενόπουλο έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με νέα επιστολή-απάντηση στα όσα του καταλογίζει ο ισχυρός άνδρας τη MIG σε ανακοίνωσή του.


«Όσο κι αν αγαπώ τον Παναθηναϊκό, αυτή η κατάσταση δεν αντέχεται πια», ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή ο κ. Βγενόπουλος, κάνοντας λόγο για συκοφάντησή του από ΜΜΕ.


Αναλυτικά η απάντηση του Γ. Βαρδινογιάννη έχει ως εξής:



«Θα αναφερθώ ευθέως και στην ουσία των πραγμάτων. Από την πρώτη στιγμή, συμφώνησα στα ζητήματα του Παναθηναϊκού που δημοσίως έθεσε προς επίλυση ο κ. Βγενόπουλος.


Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε ότι βρέθηκε η νομική οδός έτσι ώστε στις 4 Οκτωβρίου, να μπορέσει ο συγκεκριμένος μέτοχος να αναλάβει την διοίκηση της ομάδας, σε συνέχεια της εξώδικης απαίτησής του. Επιπροσθέτως, για να ευνοήσω άμεσα τις εξελίξεις, παρέδωσα,
επισήμως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς διάθεση των μετόχων, πλήρη στοιχεία για την ΓΗΠΕΛ.


Εύλογα προκαλεί εντύπωση, λίγες ώρες μετά την έμπρακτη απόδειξη των προθέσεών μου, η αιφνίδια δήλωση «αποχώρησής» του.


Την Δευτέρα, δέχτηκα προσωπική, σφοδρή και προσβλητική επίθεσή. Εντούτοις,για το καλό του Παναθηναϊκού επέλεξα να μην απαντήσω δημόσια, αλλά δια της νομικής οδού. Προφανώς είναι τουλάχιστον άτοπο να θεωρεί ότι θα συνεχίσει να σπιλώνει και την ίδια στιγμή, ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος να απαιτεί να εξαιρείται από οποιαδήποτε κριτική.


Με την ιδιότητά μου ως μέτοχος, είχα προ πολλού δημοσίως επισημάνει τα αλόγιστα έξοδα, διαβλέποντας την τραγική οικονομική πορεία της ομάδας. Έκτοτε δέχτηκα ανηλεή πόλεμο από όλες τις πλευρές, του ιδίου συμπεριλαμβανομένου, για τις ενστάσεις και τις θέσεις μου αυτές. Είναι καιρός πλέον να αναζητηθούν οι ευθύνες, σε αυτούς που δρομολόγησαν τις εξελίξεις, τις οποίες σήμερα προσπαθούν να αποδώσουν όπου αλλού εκτός των εαυτών τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: