www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο καιρός στις 09.09.2011


Βελτιωμένο καιρό σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011 και μόνο στις ορεινές περιοχές της Μακεδονίας είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες τοπικές βροχές μικρής διάρκειας τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 32 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 19 έως 32 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 21 έως 29 βαθμούς αλλά η μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Νότια Κρήτη θα φτάσει τους 32 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: