www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ανυποχώρητοι οι ιδιοκτήτες ταξί


Σε πλήρη ρήξη με την κυβέρνηση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι εμμένουν στις κινητοποιήσεις τους στην «καρδιά» της τουριστικής περιόδου.

Οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του πλήρους ανοίγματος τους επαγγέλματός τους συνεχίζονται και σήμερα, με τους απεργούς της Αθήνας να προγραμματίζουν για τις 10 το πρωί πορεία προς το υπουργείο Υποδομών, με απώτερο στόχο να συναντηθούν με τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση.

«Ο κ. Ραγκούσης έχει ξεπεράσει όλα τα όρια αντοχής», ανέφερε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΜEGA ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Εντός της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας,
προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις του κλάδου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν χθες να συνεχίσουν την απεργία τους επ' αόριστον, ζητώντας ταυτόχρονα συγνώμη από το επιβατικό κοινό που δεν θα είναι σε θέση να καλύψουν τις μεταφορικές του ανάγκες.

Επεσήμαναν πάντως πως για έκτακτες ανάγκες υγείας θα υπάρχουν οχήματα ασφαλείας στα Ραδιοταξί όλης της χώρας.

Εν τω μεταξύ, φουντώνει η κόντρα κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τα περί «"γαλάζιας" υποκίνησης της απεργίας», με την πρώτη να επιμένει στις καταγγελίες της και με αφορμή την παρουσία του στελέχους της ΝΔ Γ. Μανώλη σε χθεσινή συγκέντρωση του ΣΑΤΑ.
Επιπλέον, παρέχει πλήρη στήριξη στις κινήσεις του Γ. Ραγκούση, με τη Νέα Δημοκρατία να χαρακτηρίζει τον υπουργό Υποδομών «αρχιτέκτονα του χάους» και τον Πρωθυπουργό «απλό παρατηρητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: