www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Κόπηκε στα δυο η Ελλάδα από τους ιδιοκτήτες ταξί

Κομμένη στα δυο παρέμεινε η Ελλάδα από τις 15.10 και για 3 ώρες καθώς περίπου 250 ιδιοκτήτες ταξί με 120 οχήματα είχαν διακόψει την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Τεμπών.

Επίσης, αυτή την ώρα 500 ιδιοκτήτες ταξί έχουν συγκεντρωθεί στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών και έχουν σηκώσει τις μπάρες για να περνούν οι διερχόμενοι οδηγοί χωρίς την καταβολή αντιτίμου.

Νωρίς το απόγευμα αποχώρησαν από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου αυτοκινητιστές από τη δυτική Ελλάδα οι οποίοι το μεσημέρι ανά διαστήματα διέκοπταν την κυκλοφορία ή άνοιγαν τις μπάρες των
διοδίων.

Επίσης, περίπου ιδιοκτήτες 100 ταξί συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στα διόδια του Ισθμού. Στη Σάμο, αυτοκινητιστές απέκλεισαν την είσοδο του αεροδρομίου και οι επιβάτες αναγκάζονταν να περπατούν κουβαλώντας τις αποσκευές τους σε απόσταση τουλάχιστον 200 μέτρων.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, ιδιοκτήτες ταξί απέκλεισαν το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης με αποτέλεσμα εκατοντάδες τουρίστες να αναγκάζονται να περπατούν σε μεγάλη απόσταση για να πάρουν την πτήση τους.

Στη Θεσσαλονίκη, οι αυτοκινητιστές στάθμευσαν το οχήματά τους στον κόμβο της εθνικής οδού, λίγο έξω από το αεροδρόμιο Μακεδονία δυσχαιρένοντας τις μετακινήσεις των ταξιδιωτών.

Αξιωματικοί της Τροχαίας σημείωναν πως οι οδηγοί που κινούνται στις εθνικές οδούς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι ιδιοκτήτες ταξί προειδοποιούν με αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις τις οποίες ωστόσο δεν θα προαναγγέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: