www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Διπλή επίθεση Αλ. Τσίπρα κατά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις αποκρατικοποιήσεις

Κατά του «ξεπουλήματος», όπως είπε, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τάχθηκε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε σε συγκέντρωση εργαζομένων στο Τ.Τ. που διαμαρτύρονται στην πώληση ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στην τράπεζα.
«Ήρθα σήμερα εδώ γιατί πληροφορήθηκα ότι ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς ετοιμάζονται να κάνουν άλλη μία συνάντηση γιατί, λέει, στα θέματα των αποκρατικοποιήσεων συμφώνησαν και πρέπει να κάνουν άλλη μια συνάντηση για να βρουν τον τρόπο με τον οποίον θα ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας.
Κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κάνουν τη συνάντησή τους στο υπό κατάληψη Τ.Τ. για να δουν, όπως είπε, τους εργαζόμενους που
αγωνίζονται για να υπερασπιστούν όλοι μαζί το δημόσιο πλούτο.
Διερωτήθηκε επίσης γιατί θέλουν να ξεπουλήσουν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο δίνοντας «και το τελευταίο αποκούμπι του μικροαποταμιευτή», καθώς και «για ποιο λόγο έδωσαν τρία χρόνια τώρα 100 δισ. σε ρευστό και σε εγγυήσεις στους μεγαλοτραπεζίτες, οι οποίοι δεν έβαλαν ούτε ένα ευρώ από την τσέπη τους για να αντιμετωπίσουν αυτή την κρίση».
Και σαν να μην φτάνει αυτό, πρόσθεσε, «μας λένε κι από πάνω να βάλουμε στις επόμενες κυβερνήσεις τους τραπεζίτες που φαλίρισαν τις δικές τους τράπεζες και οδήγησαν την ελληνική οικονομία στα τάρταρα».
«Τους δώσαμε την οικονομία και το δημόσιο πλούτο. Δεν θα τους δώσουμε και την κυβέρνηση», διαμήνυσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: