www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Απέχουν από προπονήσεις και αγώνες οι αθλητές πόλο του Ολυμπιακού

Σε αποχή από τις προπονήσεις και τους αγώνες του συλλόγου θα προχωρήσουν οι αθλητές πόλο του Ολυμπιακού, μέχρι να πάρουν μέρος των δεδουλευμένων τους.


Όπως εξήγησε ο φουνταριστός των «ερυθρολεύκων» Αντώνης Βλοντάκης, η απόφαση αυτή του ιδίου και των συμπαικτών του είναι οριστική, μιας και η υπομονή τους εξαντλήθηκε μετά από δεκάδες απραγματοποίητες υποσχέσεις.

«Από τη διοίκηση μας είπαν να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Εμείς από την πλευρά μας αποφασίσαμε να περιμένουμε μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα Από τη στιγμή που δεν είδαμε καμία κίνηση, η υπομονή μας εξαντλήθηκε και γι’ αυτό αποφασίσαμε να απέχουμε από τις υποχρεώσεις μας και αυτή τη φορά
είναι οριστικό», τόνισε, μιλώντας στον Sport-Fm 94,6.

«Θεωρώ πως οι απαιτήσεις μας δεν είναι παράλογες, απλά στην παρούσα φάση τίθεται, πλέον, θέμα επιβίωσης. Αυτό που ζητάμε δεν είναι να αποπληρωθούμε όλα τα χρωστούμενα, αλλά τουλάχιστον τα δεδουλευμένα του τελευταίου χρόνου. Γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος έχει πολλά προβλήματα τώρα τελευταία, αλλά και εμείς πρέπει με κάποιο τρόπο να ζήσουμε», πρόσθεσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: