www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΝΔ: Νέο σήμα, νέα έδρα, νέο portal

Την αρχή μιας νέας εποχής για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας σηματοδοτεί η εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη στα νέα γραφεία του κόμματος, επί της λεωφόρου Συγγρού, όπου παρουσιάστηκαν η νέα έδρα, το νέο σήμα και το νέο λογότυπο, που αποτελεί τη μετεξέλιξη του πυρσού.


Το νέο σήμα αποτελείται από τον τίτλο του κόμματος "Νέα Δημοκρατία", που αναγράφεται με μπλε και γαλάζια γράμματα και συμπληρώνεται από δύο γραμμές, σε χρώμα πορτοκαλί και πράσινο, για να επισημάνει και την περιβαλλοντική κατεύθυνση που υιοθετεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

"Το νέο σήμα, με την απλότητα αλλά και με τις αναφορές του στην ιστορία μας και το μέλλον, με εκφράζει και προσωπικά, ίσως γιατί καταφέρνει να ισορροπήσει αυτά τα δύο. Να κρατάει την ανάμνηση από τις καλές στιγμές, αλλά και να τις προβάλλει στο μέλλον" είπε ο πρέοδρος της ΝΔ
παρουσιάζοντας το νέο σήμα και λογότυπο.

"Από αυτές τις καλές στιγμές -συνέχισε- δεν πέτάμε τίποτα. Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται, δεν μπορεί να αποθηκευτεί ως άχρηστο, απλά περνάει στην ιστορία και θα μείνει για πάντα εκεί, για να μας θυμίζει τις ωραίες, τις σπουδαίες, τις δύσκολες ή τις ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε κάποια στιγμή όλοι μαζί".

"Έύχομαι -κατέληξε- έτσι ενωμένοι, και γεμάτοι με νέες ιδέες και εμπειρίες, παρέα με τη νέα γενιά, να πανηγυρίσουμε για τις επιτυχίες, της πατρίδας μας πάνω απ' όλα, ξανά και ξανά".

Τα γραφεία, όλες οι υπηρεσίες και ο κομματικός μηχανισμός της ΝΔ στεγάζονται πλέον σε ένα σύγχρονο κτίριο, με προηγμένα συστήματα εξοπλισμού και ασφαλείας.

Στο ισόγειο βρίσκονται, μεταξύ άλλων, μεγάλος χώρος υποδοχής, βιβλιοθήκη και το press room όπου θα πραγματοποιούνται οι δηλώσεις του προέδρου και του εκπροσώπου, καθώς και αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων με σύγχρονο multimedia εξοπλισμό.

Τα γραφεία του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, όπως και του υπόλοιπου ηγετικού δυναμικού της ΝΔ, η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού, το γραφείο Τύπου και αυτό του εκπροσώπου του κόμματος βρίσκονται στον 3ο όροφο.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν από τη Νέα Δημοκρατία και στο νέο διαδραστικό portal που δημιουργήθηκε, με πρωταρχικό στόχο την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: