www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Πατρών

Στο 88,5 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών θα γίνει σήμερα διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η κατεδάφιση της γέφυρας Άνω Διάβασης.


Η διακοπή της κυκλοφορίας θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το πρωί της Πέμπτης και η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις μέσω παρακαμπτηρίου διαδρομής.

Συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς Πάτρα, η διαδρομή παράκαμψης θα ακολουθεί την έξοδο από την εθνική οδό στον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου - δεξιά στροφή στην οδό που οδηγεί μέσω Άνω Διάβασης στην παλαιά εθνική οδό - δεξιά στροφή της παλαιάς εθνικής προς Κιάτο - πορεία προς τα Βορειοδυτικά επί της παλαιάς εθνικής (και της οδού Εθν. Αντιστάσεως, που αποτελεί την προέκταση της εντός του Κιάτου) για 15 χλμ περίπου, έως το κέντρο της πόλης - διέλευση μέσω των οδών Αστερή Κοβατζή - Λυκούργου - Ελ. Βενιζέλου -
αριστερή στροφή εισόδου στην οδό Πετμεζά και έξοδος από την πόλη του Κιάτου - προσέγγιση στον ανισόπεδο κόμβο Κιάτου και αριστερή στροφή εισόδου στη νέα εθνική, ρεύμα προς Πάτρα.

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η διαδρομή παράκαμψης θα ακολουθεί την έξοδο από την εθνική μέσω προσωρινής σύνδεσης στη χιλιομετρική θέση 100.800 - διέλευση μέσω γέφυρας πάνω από το προαστιακό και στροφή αριστερά προς το ΔSR16 - στροφή δεξιά στην οδό Μπακογιάννη , που οδεύει προς τα βορειοανατολικά μεταξύ των οικισμών Πουλίτσα και Κρήνες - συνέχεια επί της επέκτασης της (οδός Στρατηγών) και διέλευση παρά το ανατολικό άκρο του οικισμού Κοκκώνι δεξιά στροφή στην παλαιά εθνική -πορεία προς τα ανατολικά επί της παλαιάς εθνικής για ένα μήκος περί τα 10 χλμ -αριστερή στροφή εισόδου στην οδό που οδηγεί από την παλαιά εθνική στον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου - προσέγγιση του ανισόπεδου κόμβου και είσοδος στην εθνική προς Κόρινθο - Αθήνα μέσω της αντίστοιχης ράμπας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: