www.kryfokamari.blogspot.com

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 17.11.2010

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και σταδιακά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά περιμένουμε την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010. Τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση στο Βόρειο Αιγαίο σε ισχυρούς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Παροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως
19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι και τοπικά από το απόγευμα και μετά ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: