www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο καιρός στις 02.11.2010

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα δυτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010. Κατά τα διάρκεια της νύχτας παροδικές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και πιθανόν πρόσκαιρα σε παράκτιες περιοχές της Δ. Ελλάδας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 6 έως 20 - 21 στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 10 έως 22 στη βαθμούς Δυτική Ελλάδα, από 11 έως 17 στο Βόρειο Αιγαίο και από 13 έως 21 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, ενώ μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα ανοικτά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα επικρατούν στο Ιόνιο.

Λίγες νεφώσεις και πιθανόν τοπικά περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι άνεμοι
βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 βαθμούς. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: