www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο καιρός στις 06.10.2010

Αυξημένη συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Στερεά περιμένουμε την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ. Στο Ιόνιο οι
άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν με πιθανότητα βροχής τις βραδινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα στο Ν. Ευβοϊκό βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί – νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: