www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο καιρός σήμερα 06.09.2010

΄Αστατο καιρό με παροδικές βροχές στο Ιόνιο, σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές και πιθανόν στις Σποράδες, τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά ηπειρωτικά και λίγες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 21 έως 27 στα νησιωτικά τμήματα και από 22 έως 29 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα. Πάντως στη Δ. Μακεδονία και στην Ήπειρο, οι μέγιστες κατά τόπους δε θα ξεπεράσουν τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνεόυν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν ισχυροί δυτικοί –
βορειοδυτικοί άνεμοι. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με πρόσκαιρη βροχή ή καταιγίδα τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 - 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στο Σαρωνικό μέτριοι και στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 - 26 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: