www.kryfokamari.blogspot.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αίτηση για ένταξη στο πτωχευτικό δίκαιο από την ΑΤΤΙ-ΚΑΤ

Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία συνδιαλλαγής του άρθρου 99 του πτωχευτικού νόμου 3588/2007, κατέθεσε η κατασκευαστική εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ λόγω του προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει.


Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας με επιστολή της προς το Χρηματιστήριο Αθηνών. Στην ίδια επιστολή αναφέρει ότι κατά την κατάθεση της αίτησης εκδόθηκε προσωρινή διαταγή που διατάσσει την αναστολή των ατομικών διώξεων των πιστωτών σε βάρος της εταιρίας, μέχρι και τη συζήτηση της αίτησης. Επισημαίνει ότι έχει συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο και πρόταση αναδιάρθρωσης των εν γένει υποχρεώσεων της, η εφαρμογή των οποίων θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ρευστότητας και θα επιτρέψει την ομαλή λειτουργία της, και δη την ολοκλήρωση των τεχνικών έργων που βρίσκονται
σε εξέλιξη και όσων μελλοντικά θα αναλάβει.

Καταλήγει λέγοντας ότι θα ξεκινήσει αμέσως διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες και τους λοιπούς πιστωτές της για την κατάρτιση συμφωνίας με βάση το ως άνω σχέδιο της, καθώς και για την παροχή ενδιάμεσης χρηματοδότησης από τις Τράπεζες μέχρι τη συζήτηση της ανωτέρω αίτησης, προκειμένου να εξομαλυνθεί η λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: