www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ο καιρός την Παρασκευή 02.07.2010

Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά, με βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι, στα ορεινά κυρίως τμήματα, περιμένουμε την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 - 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 28 - 29 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 32 - 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, και πρόσκαιρα στα νοτιοανατολικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές – βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής κυρίως στα βόρεια,
περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Λίγες νεφώσεις με βροχή κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές – βραδινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς. Ασθενείς και πρόσκαιρα μέτριοι άνεμοι βόρειων – βορειοδυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: