www.kryfokamari.blogspot.com

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Στα στρατιωτικά νοσοκομεία θα έχουν πρόσβαση οι πολίτες

Το άνοιγμα των στρατιωτικών νοσοκομείων στους πολίτες ανακοίνωσε, σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τα νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα διαθέτουν πλέον κλίνες μέσω του ΕΚΑΒ στο ΕΣΥ, θα επεκτείνουν τη λειτουργία τους σε ολοήμερη και θα καλύπτουν εκτός από τους εν ενεργεία στρατιωτικούς και τους απόστρατους, όπως και το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου.

Παράλληλα, οι οπλίτες ιατροί και το στρατιωτικό ιατρικό προσωπικό που υπηρετεί σε μονάδες της περιφέρειας θα προσφέρει υπηρεσίας και στα κέντρα Υγείας.


Όπως ανακοινώθηκε, επίσης, τα χρέη προς προμηθευτές των στρατιωτικών νοσοκομείων ανέρχονται σε 255 εκατομ. ευρώ. Ωστόσο κινούνται σε μικρότερο βάθος χρόνου σε σχέση με τα πολιτικά

νοσοκομεία.

Ο κ. Βενιζέλος απαντώντας για άλλο θέμα, καταδίκασε τη διάθεση του θωρηκτού Αβέρωφ για κοινωνικές εκδηλώσεις, χαρακτηρίζοντάς το "προκλητικό γεγονός" και "βαριά προσβολή" στην πατριωτική ευαισθησία. Σημείωσε, επίσης, ότι η Ένορκη Διοικητική Εξέταση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αφήνοντας ουσιαστικά ανοιχτό το ενδεχόμενο για καταλογισμό ευθυνών και σε άλλα πρόσωπα, πέραν του διευθυντή του μουσείου, ο οποίος αποστρατεύτηκε.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: