www.kryfokamari.blogspot.com

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Ο καιρός την Κυριακή 27.06.2010

΄Αστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές, καθώς επίσης στο Κεντρικό - Ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στα ορεινά τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 - 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 στην Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα, από 15 έως 27 - 28 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα και από 18 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ασθενείς μέχρι μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις. Ασθενείς μέχρι μέτριοι δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ περισσότερο ενισχυμένο στα επίπεδα των 6 μπ. θα είναι το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό και στην Θάλασσα των Κυθήρων.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί
από 18 έως 30 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Ν. Ευβοϊκό.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά περιόδους από το μεσημέρι και μετά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι, αρχικά νοτίων και από τις βραδινές ώρες βορείων διευθύνσεων, θα πνέουν στο Θερμαϊκό

Δεν υπάρχουν σχόλια: