www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Βίντεο σε υψηλή ανάλυση θα έχει το iPhone

Βίντεο σε υψηλή ανάλυση θα παρέχει το νέο iPhone με σκοπό να σταματήσει εκείνους που υποστηρίζουν ότι η κάμερα είναι το αδύνατο σημείο του συγκεκριμένου κινητού τηλεφώνου.

Η επόμενη γενιά των κινητών τηλεφώνων iPhone θα συμπεριλαμβάνει την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ποιότητα 720p High Definition. Παρόλο που η συγκεκριμένη ανάλυση είναι η χαμηλότερη για ποιότητα HD, ωστόσο οι υπεύθυνοι θεωρούν πως θα ταιριάζει
απόλυτα στη νέα έκδοση του iPhone η οποία θα έχει
φωτογραφική μηχανή 5 megapixels και θα ονομάζεται iPhone HD.


Σύμφωνα με την Telegraph, η πρόταση ήρθε όταν οι προγραμματιστές της εταιρίας παρατήρησαν δύο γραμμές του κώδικα στο iPhone 4 OS που ήδη έχει βγει στην αγορά. Μέχρι τώρα οι χρήστες iPhone μπορούν να κάνουν εγγραφή video σε ποιότητα VGA, όμως, με το τωρινό λογισμικό θα έχουν την επιλογή AVCaptureSessionPreset640x480 ή AVCaptureSessionPreset1280x720.

Το νέο kit που υπάρχει στην τωρινή έκδοση του iPhone θεωρείται πως θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη νέων προγραμμάτων πάνω στο βίντεο και την εικόνα.

Στην αγορά ήδη κυκλοφορούν κινητά τηλέφωνα με ποιότητα εγγραφής βίντεο σε υψηλή ανάλυση όπως το Samsung Omnia και το Sony Ericsson Vivaz με την αμερικανική εταιρία να προσπαθεί με τη νέα αυτή προσθήκη να σταματήσει εκείνους που μιλούν για αδυναμία του iPhone στην κάμερα.
cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια: