www.kryfokamari.blogspot.com

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

΄Εφτιαξαν μαρίνα και «ξέχασαν» να τη... λειτουργήσουν

Σχεδόν πέντε χρόνια τώρα μετά την ολοκλήρωσή της παραμένει κλειστή, αφού ο ιδιοκτήτης της, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, δεν καταφέρνει να βρει τρόπο να τη λειτουργήσει!


Σαν να μην έφτανε όμως αυτό η μαρίνα Μυτιλήνης, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε ως έργο πρώτης προτεραιότητας για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου... ξεράθηκε κιόλας.

Χθες η ΔΕΗ προχώρησε και σε διακοπή της ηλεκτροδότησης της μαρίνας. Ενώ ένα μήνα τώρα είχε

μείνει και δίχως νερό λόγω οφειλών που αφορούν υδροδότηση εννιά μηνών ύψους 23.250 ευρώ.

Η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης και Αποχέτευσης Μυτιλήνης (ΔΕΥΑΜ) πάντως αποκατέστησε την παροχή προκειμένου να ποτιστούν τα φυτά και το γκαζόν που σε μεγάλα τμήματά τους είχαν αρχίσει να ξεραίνονται, πλην όμως ειδοποίησε τον Οργανισμό πως αν δεν πληρωθεί άμεσα θα σταματήσει το νερό.

Ενώ, όμως, αποκαταστάθηκε έστω και προσωρινά η υδροδότηση, οι εγκαταστάσεις της μαρίνας Μυτιλήνης έμειναν δίχως ρεύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΕΟΤ οφείλει για ηλεκτροδότηση της μαρίνας περίπου 7.000 ευρώ τα οποία και δεν εξοφλεί. Μάλιστα υπήρξε πριν από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης και προειδοποιητική επιστολή από το αρμόδιο γραφείο της Μυτιλήνης, που όμως φαίνεται πως δεν λήφθηκε υπόψη σοβαρά.
enet

Δεν υπάρχουν σχόλια: