www.kryfokamari.blogspot.com

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Λίστα με 11 πολιτικούς και 9 δημοσιογράφους - Ποιοί ήταν οι επόμενοι στόχοι του Ε.Α.

Ανάμεσα στους επόμενους στόχους του Επαναστατικού Αγώνα ήταν 11 πολιτικοί που προέρχονται κυρίως από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και 9 δημοσιογράφοι τόσο της τηλεόρασης όσο και των εφημερίδων.

Μάλιστα επειδή οι περισσότεροι από αυτούς τους «μεγάλους» στόχους κινούνταν με θωρακισμένα οχήματα, υπήρχαν αποθηκευμένα στοιχεία για το επίπεδο θωράκισης διαφόρων μοντέλων θωρακισμένων αυτοκινήτων, ενδεχομένως για να πλήξουν αυτοκινητοπομπή μεταφοράς τους.

Σε άλλο κατάλογο υπήρχαν επωνυμίες και διευθύνσεις 13 εταιριών, όπως λατομείων και άλλων επιχειρήσεων, σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενδεχομένως για την προμήθεια ή κλοπή εκρηκτικών υλών κατασκευής βομβών με αντίστοιχο οδηγό κατασκευής.

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τρεις πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και υπενθύμισε στους πολίτες πως οι πολίτες μπορούν να δίνουν οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα 170, 1014 και 1964.

Στοιχεία που δένουν την εξάρθρωση του τρομοκρατικού πυρήνα του Επαναστατικού Αγώνα βρέθηκαν στο αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΙΝΕ 1629 αυτοκίνητο Lancia Dedra , ιδιοκτησίας του κατηγορουμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Κωνσταντίνου Γουρνά, το οποίο μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
 
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: